Vuokratori tarjoaa vuokralle kodin- ja vapaa-ajantuotteita sekä palveluita. Valikoimaan kuuluu mm. pakettiauton, paljukärryn, SUP-lautojen sekä ammattitason tekstiilipesurin vuokraus. Yritys tarjoaa myös kuljetus- ja tekstiilipesupalveluita. Vuokratorin taustalla on idea tuottaa laadukkaampaa ja asiakaslähtöisempää vuokraustoimintaa, sillä tänä päivänä asiakkaat arvostavat joustavuutta ja henkilökohtaista palvelua.

Vuokratori Oy

  • Päätoimiala: 77290 Muiden henkilökohtaisten ja kotitaloustavaroiden vuokraus ja leasing

  • Paikkakunta: Tampere

  • Yrityksen koko: Mikroyritys (1-10 työntekijää)

  • Verkkosivut: vuokratori.com

Kiertotalouden liiketoimintamallit, joita yritys hyödyntää

Kiertotalous yrityksen toiminnassa

Vuokratori tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää tavaroita ilman niiden omistamista ja edistää näin resurssien viisaampaa käyttöä sekä tuotteiden käyttöasteen kasvua. Palvelun kautta voi vuokrata tavaroita helposti, nopeasti sekä kestävästi vähentäen ja säästäen samalla luonnonvarojen kulutusta. Vuokraamalla tavaroita ostamisen sijaan, voi edistää positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Vuokratori kerää myös dataa vuokraamisen ekologisuudesta verrattuna omistamiseen. Toiminta perustuu kiertotalouden talousmalliin, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijaan palveluiden käyttämiseen.

Työtehtävät yrityksessä

  • vuokraustoiminta

  • myynti ja markkinointi

KIERTO 100

KIERTO 100 on lista Pirkanmaalla toimivista yrityksistä, joiden toiminta pohjautuu kokonaan kiertotalouteen tai jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa matkalla kohti kiertotaloutta.

Kaikki listalla mukana olevat yritykset löydät tästä linkistä.