Vuota Oy on uudenlainen verkkosuutaripalvelu, jonka missiona on auttaa jokaista ihmistä ympäri Suomea huoltamaan ja korjauttamaan kenkiään, laukkujaan sekä harrastusvälineitään sen sijaan, että ostettaisiin aina uutta. Vuota haluaa nostaa perinteisen suutarintyön arvoonsa ja vähentää samalla liikakulutusta. Vuota toimii täysin verkkopalveluna.

Asiakkaina ovat kaikki kuluttajat.

Vuota Oy

  • Päätoimiala: Jalkineiden ja nahkatavaroiden korjaus (95230)

  • Paikkakunta: Kangasala

  • Yrityksen koko: Mikroyritys

  • Verkkosivut: www.vuota.fi

Kiertotalouden liiketoimintamallit, joita yritys hyödyntää

Kiertotalous yrityksen toiminnassa

Vuodan painopiste on tuote-elinkaaren pidentäminen. Vuota kannustaa ihmisiä huoltamaan ja korjauttamaan suutarilla tuotteita pois heittämisen ja uuden ostamisen sijaan. Tavoitteena on tehdä tämä prosessi kuluttajille mahdollisimman helpoksi, sillä koko palvelu tapahtuu verkossa ja postin palveluiden avulla. Vuota on myös eräänlainen jakamisalusta, sillä se kokoaa yhteen suutareita ympäri Suomen. Vuodan suutari voi työskennellä missä päin tahansa Suomea, kunhan postin palvelupiste sijaitsee lähistöllä.

Työtehtävät yrityksessä

  • suutarintyö

KIERTO 100

KIERTO 100 on lista Pirkanmaalla toimivista yrityksistä, joiden toiminta pohjautuu kokonaan kiertotalouteen tai jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa matkalla kohti kiertotaloutta.

Kaikki listalla mukana olevat yritykset löydät tästä linkistä.