KIERTO FEST lisää ymmärrystä kiertotaloudesta ja inspiroi tekemään arjen ilmastotekoja niin työssä, opinnoissa kuin vapaa-ajalla

KIERTO FEST -kiertotalousmessut järjestettiin kahdesti KIERTO-hankkeen aikana. Ensimmäisillä festeillä 8.12.2020 juhlistettiin ensimmäisen KIERTO-hankkeen päättymistä keräämällä yhteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä. Messuilla innostettiin ihmisiä tutustumaan kiertotalouteen erityisesti työllisyys-, yrittäjyys-, liiketoiminta- ja uranäkökulmasta. Messut järjestettiin Tampere-talossa, näytteilleasettajia oli 60 ja osallistujia oli päivän aikana noin 550. Messujen juontajana toimi yrittäjä Sointu Borg.

Toisella kerralla KIERTO FEST -kiertotalousmessut saivat lisäliitteen Future. 25.4.2023 järjestetyillä KIERTO FEST Future -kiertotalousmessuilla osallistujat pääsivät näkemään, millaista osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan. Tapahtumassa esiteltiin tulevaisuuden työtehtäviä, innovaatioita ja mahdollisuuksia. Messuilla kerrottiin myös kiertotalouteen liittyvistä opintopoluista ja osaamisen kehittämisen tavoista. Messut järjestettiin Tampere-talossa, näytteilleasettajia oli 46 ja osallistujia oli päivän aikana yli 1600. Messujen juontajana toimi Reloven perustaja Noora Hautakangas.

Tutustu KIERTO FESTien tunnelmaan näistä koosteista:

KIERTO FEST -messuilla sukellettiin kiertotalouden monipuolisiin mahdollisuuksiin – Kiertotaloudesta kasvua

KIERTO FEST Future -kiertotalousmessut olivat yleisömenestys! – Kiertotaloudesta kasvua